Căutare Live

Biblia va trebui modificată! Descoperirea de proporții din Israel care schimbă tot. Credincioșii se vor revolta

O echipă de arheologi a descoperit primul şi singurul cimitir al filistenilor identificat până în momentul de faţă.

O echipă de arheologi a descoperit primul şi singurul cimitir al filistenilor identificat până în momentul de faţă.

Rezultatele au fost obţinute, în urmă cu trei ani, însă specialiiştii au refuzat să le facă publice, pentru a nu stârni reacţii negative din partea evreilor ultra-ortodocşi.

Arheologii spun că, în lumina acestor descoperiri, termenul ,,filistean", utilizat astăzi pentru a descrie o persoană incultă, ar trebui reinterpretat.

În Sfânta Scriptură, filistenii sunt descrişi ca fiind inamici de moarte ai vechilor israeliţi. Tot aici, se menţionează faptul că ei au migrat din zone aflate în vestul Israelului de astăzi şi s-au stabilit în cinci mari oraşe din aşa-numita ,,Filistia", o regiune care, la ora actuală, ar putea fi localizată în sudul Israelului şi Fâşia Gaza.

Cercetătorii au descoperit osemintele a circa 200 de invidizi, la o adâncime de aproximativ 3 metri, într-un cimitir datat cu aproximaţie în primul mileniu înainte de Hristos.

Sursa: descopar.ro, independent.co.uk

Schimbări importante pentru şoferi! Ministerul de Interne avertizează: Parcarea pe trotuar, ilegală!... Veste importantă pentru șoferi! Se va construi o parcare supraetajată în București...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri