Antena Căutare

Bistrita: Zeci de nuntasi, inclusiv mirele, transportati la spital in urma unei toxiinfectii alimentare

Aproximativ 40 de persoane care au participat, in noaptea de sambata spre duminica, la o nunta in satul bistritean Ciresoaia, inclusiv mirele, au fost transportate la spitale din Beclean, Bistrita si Targu Mures, dupa ce au facut toxiinfectie alimentara.

Viceprimarul comunei Branistea, Cornel Sasarman, a declarat ca la nunta au participat 350 de persoane, iar 40 dintre acestea au ajuns la spital, dupa ce au aperitivile pregatite pentru nunta, informeaza Mediafax. "A fost o nunta cu 350 de persoane, toate de etnie maghiara. De la aperitive li s-a facut rau la circa 40 dintre nuntasi, inclusiv mirelui. Se pare ca inclusiv cei care au pregatit aperitivele si probabil au gustat din ele s-au simtit rau. Au terminat pregatirile, s-au dus acasa sa se imbrace si sa vina la nunta si n-au mai aparut. Au facut toxiinfectie alimentara. Unii s-au dus la spital, altii au ramas acasa sa se trateze. Mirele a ajuns si el la spital, dar nu s-a internat".

Unii au inceput sa vomite, pe altii i-a durut capul si au avut diaree, asa incat au plecat spre cel mai apropiat spital, atat cu masinile personale, cat si cu ambulante din Beclean.

Satul Ciresoaia, locuit in cea mai mare parte de etnici maghiari, se afla in comuna Branistea, aflat la 17 kilometri de orasul Dej din judetul Cluj si la 15 kilometri de Beclean. Localitatea este cunoscuta pentru ca aici se cultiva zeci de soiuri de cirese si, in fiecare an, are loc un festival al cireselor.

Foto: Intact Images

Peste 127.000 de romani isi serbeaza ONOMASTICA de Sfantul Ilie... Prognoza METEO pentru inceputul saptamanii: Vremea se incalzeste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x