Antena Căutare

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristina/Elena-Gabriela Ruse şi Irina Begu/Raluca Olaru s-au calificat în sferturile de finală

Perechea Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu de la BRD Bucharest Open.

Ele au învins, în turul I, cu scorul de 6-4, 6-3, echipa Elena Bogdan/Alexandru Cadanţu şi vor juca în faza următoare cu spaniola Lara Arruabarrena şi cu Andreea Mitu, cap de serie numărul 3.

Cuplul Irina Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-4, 6-2, de echipa Giorgia Marchetti/Laura Pigossi (Italia/Brazilia).

Pentru Begu şi Olaru urmează un duel românesc în sferturi, fază în care vor evolua cu perechea Irina Bara/Patricia Maria Ţig.

Într-un alt meci din prima manşă, cuplul Ana Bogdan/Isabella Şinikova (România/Bulgaria) a fost învins, cu scorul de 2-6, 7-6 (3), 10-7, de perechea Aliona Bolsova/Tereza Mrdeza (Spania/Croaţia).

Calificarea în sferturi este recompensată la Bucureşti cu un premiu total de 1.820 de dolari şi cu câte 60 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc 960 de dolari de echipă şi câte un punct WTA.

Sursa : news.ro

Au fost depuse două oferte pentru Podul de la Brăila. Contractul este estimat la aproape 49 milioane de lei... Cel mai poluat oraș din America încearcă să se schimbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x