Căutare Live

Bucurestenii, nemultumiti de poluarea si zgomotul de la Pasajul Basarab

Grupul de initiativa civica Titulescu din Capitala s-a intalnit cu primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, pentru a-i comunica nemultumirile localnicilor din zona, legate de Pasajul Basarab.

Oamenii sunt iritati de noxele, praful si zgomotul continuu, care ii obliga sa stea mai mult cu geamurile inchise.

"Noaptea nu putem dormi de zgomotul pe care-l fac motocicletele, sau de luminile de pe pod, iar praful care se ridica ne obliga sa stam mereu cu geamurile inchise, mai ales dimineata, cand traficul este foarte aglomerat", sustine o locatara din zona Titulescu.

Oprescu sustine ca momentan, in privinta zgomotului poate rezolva problema motociclistilor, care isi ambaleaza motoarele mai ales cand urca pe pod si pe care ii va amenda.

In ceea ce priveste poluarea, specialistii de la primarie spun ca acest fenomen, care afecteaza tot Bucurestiul, va fi monitorizat in curand atat pe Podul Basarab cat si la nivelul intregii Capitale.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Nava sarbeasca, arestata in Portul Giurgiu... Studiu: Peste jumatate dintre romani nu se implica in cauze caritabile...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri