Antena Căutare

București 2018. Restricții de trafic miercuri și joi în capitală

București 2018. Restricții de trafic miercuri și joi în Capitală

București 2018. Restricții de trafic miercuri și joi  în capitală
Restricții trafic | sectorul4liver.ro

Miercuri, 3 octombrie 2018 și joi, 4 octombrie 2018 traficul va fi restricționat temporar în capitală. Dacă oricum făceai câteva ore bune până ajungeai la serviciu, trebuie să ai și mai multă răbdare în trafic în aceste zile. Motivul restricționării traficului este o manifestație organizată la sediul Ministerului Transporturilor.

Între orele 09:00 – 15:00 traficul rutier va fi restricționat pe banda I pe Str. Berzei și Str. Buzești, pe ambele sensuri de mers, porțiunea cuprinsă între Bd. Nicolae Titulescu și Str. Știrbei Vodă, respectiv banda II pe Str. Gării de Nord, sensul dinspre Str. Berzei către Str. Piața Gării de Nord.

Traficul este restricționat și pe Str. Pârcălabul Baldovin de la intersecția cu Str. Mircea Vulcănescu până la Str. Gării de Nord. Ca rute alternative, puteți utiliza:

-Calea Plevnei – Pasaj Basarab – Calea Griviței

-Calea Griviței – Bd. Gheorghe Duca – Bd. Al. I. Cuza – Str.Dr. Felix – Șos. Nicolae Titulescu – Piața Victoriei.

Din cauza acestui disconfort și posibilelor ambuteiaje ce se pot crea, Brigada Rutieră îi sfătuiește pe șoferi să circule cu prudență.

Mai mult decât atât, începând de astăzi se vor efectua și lucrări de înlocuire a conductelor și instalațiilor de racordare gaza naturale între Bd. Lascăr Catargiu și Calea Victoriei, pe Str. George Manu. Astfel se va restricționa circulația pe sensul de mers dinspre Calea Victoriei către Bd. Lascăr Catargiu.

Sursă foto: sectorul4live.ro

Previzuni imobiliare. Când vine următoarea criză imobiliară?... Vești senzaționale pentru mii de elevi! Când vor intra în vacanță! Prima zi liberă e vineri, 5 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x