Antena Căutare

Bucuresti: Ucigasul cu BMW de pe soseaua Antiaeriana era beat

Ionut Gheorghe, autorul accidentului a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Surse din cadrul Politiei Rutiere au declarat pentru Jurnalul National ca acesta era beat in momentul producerii tragediei, avand o alcolemie de 1,8.

Seria accidentelor negre cauzate de teribilisti care se dau in stamba la volanul masinilor luxoase de ultima generatie continua.

Dupa ce Andreea Enache, cocotata la volanul BMW Seria 3, a bagat in pamant patru oameni care se chinuiau de ani de zile sa supravietuiasca prin procedeul dializei , iata ca un alt tanar vitezoman de 19 ani, Gheorghe Ionut, aflat la volanul BMW-ului, Seria 5, a rapus ieri doi oameni din Armata Romana. Locotenent-colonelul Gabriel Banu (45 de ani), comandantul Batalionului 300 Sprijin Logistic din cadrul Armatei Romane si sotia lui de 42 de ani, angajat civil la o alta unitate militara, si-au pierdut viata in accidentul de circulatie produs pe Soseaua Antiaeriana.

Am masina, am valoare!

Tragedia a fost provocata de Gheorghe Ionut , din Bucuresti, care conducea BMW-ul Seria 5 luat cu imprumut de la un prieten, pe Sos. Antiaeriana dinspre Calea 13 Septembrie catre Sos. Alexandriei.

"Nu se poate, uite ce mi-a facut. Cum a ajuns masina mea?", a strigat cand si-a vazut masina distrusa de amicul caruia i-o imprumutase.

Cand a ajuns in apropierea imobilului cu numarul 12, nu a pastrat o distanta suficienta in mers, intrand in coliziune cu un autoturism marca Peugeot condus de N. Marian, in varsta de 37 de ani, care circula in aceeasi directie de mers.

Dupa producerea accidentului, BMW-ul a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu Loganul condus de Gabriel Banu. Din impact acesta din urma a fost proiectat intr-un alt autovehicul marca Citroen, pe care l-a impins intr-un autoturism Ford (aceste doua autovehicule din urma erau parcate). Conducatorul auto N. Marian a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Lui Gheorghe Ionut i s-au recoltat probe biologice la spital in vederea stabiliriii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii acestui accident rutier.

Soferul vinovat a fost si el ranit grav, fiind transportat la spital.

Sursa: Jurnalul National

Foto: politiaromana.ro

Cald in sud, rece in nord! Vezi cum va fi vremea in weekend!... Sindicalistii: Noul Cod al Muncii, in favoarea clientelei actualei puteri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x