Căutare Live

Bucuria i-a adus sfârșitul! Fericit că Simona Halep a câştigat, la Roland Garros, un bărbat a sărit în pisicină şi a murit. Ce i s-a întâmplat în ultima clipă de viață

De fericire că Simona Halep a câştigat la Roldand Garros, un tânăr din Satu Mare a sărit în piscină şi a murit.

De fericire că Simona Halep a câştigat la Roldand Garros, un tânăr din Satu Mare a sărit în piscină şi a murit.

Alături de câţiva prieteni, Attila Ganeas a făcut un salt în piscină, care i-a adus sfârşitul, după o lovitură puternică la cap. Tânărul a petrecut sâmbătă, la ziua de naștere a unui prieten, în localitatea Moftin, județul Satu Mare, scrie gazetanord-vest.ro.

Bărbatul a urmărit cu sufletul la gură finala Simonei Halep de la Paris, însă bucuria i-a fost curmată rapid. La punctul final al Simonei, de fericire, cei prezenţi au sărit în piscină.

După ce a ieșit din apă, tânărul a acuzat dureri de cap și în zona cervicală, dar nu a mers la medic. Din cauza unui accident vascular cerebral, Attila și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor medicilor.

Familia tânărului se pregătea de nuntă, însă, din păcate, acum, îl vor conduce pe ultimul drum.

Vremea schimbă foaia! Furtuna a făcut ravagii, aseară și continuă : "Un stâlp de curent a căzut pe casă"... Meteorologii se tem de ce ne aşteaptă: "Vara nu arată deloc bine"! România, prinsă într-un blocaj atmosferic n...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri