Antena Căutare

Bucuria i-a adus sfârșitul! Fericit că Simona Halep a câştigat, la Roland Garros, un bărbat a sărit în pisicină şi a murit. Ce i s-a întâmplat în ultima clipă de viață

De fericire că Simona Halep a câştigat la Roldand Garros, un tânăr din Satu Mare a sărit în piscină şi a murit.

De fericire că Simona Halep a câştigat la Roldand Garros, un tânăr din Satu Mare a sărit în piscină şi a murit.

Alături de câţiva prieteni, Attila Ganeas a făcut un salt în piscină, care i-a adus sfârşitul, după o lovitură puternică la cap. Tânărul a petrecut sâmbătă, la ziua de naștere a unui prieten, în localitatea Moftin, județul Satu Mare, scrie gazetanord-vest.ro.

Bărbatul a urmărit cu sufletul la gură finala Simonei Halep de la Paris, însă bucuria i-a fost curmată rapid. La punctul final al Simonei, de fericire, cei prezenţi au sărit în piscină.

După ce a ieșit din apă, tânărul a acuzat dureri de cap și în zona cervicală, dar nu a mers la medic. Din cauza unui accident vascular cerebral, Attila și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor medicilor.

Familia tânărului se pregătea de nuntă, însă, din păcate, acum, îl vor conduce pe ultimul drum.

Vremea schimbă foaia! Furtuna a făcut ravagii, aseară și continuă : "Un stâlp de curent a căzut pe casă"... Meteorologii se tem de ce ne aşteaptă: "Vara nu arată deloc bine"! România, prinsă într-un blocaj atmosferic n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x