Antena Căutare

Călători printre deșeuri. Autobuzele din Capitală arată ca un coş de gunoi, plin cu gume, resturi de mâncare și ambalaje

Autobuzele din Capitală arată ca un coş de gunoi la doar o lună după ce s-a încheiat o amplă campanie de curăţenie. Reprezentanţii RATB se plâng că deşi angajaţii curăţă mijloacele de transport în comun noaptea, a doua zi călătorii le murdăresc la loc. Pe de altă parte, specialiştii susţin că trebuie echipamente noi, iar curăţenia să nu mai fie făcută cu mătura şi mopul.

Autobuzele din Capitală arată ca un coş de gunoi la doar o lună după ce s-a încheiat o amplă campanie de curăţenie. Reprezentanţii RATB se plâng că deşi angajaţii curăţă mijloacele de transport în comun noaptea, a doua zi călătorii le murdăresc la loc.

Pe de altă parte, specialiştii susţin că trebuie echipamente noi, iar curăţenia să nu mai fie făcută cu mătura şi mopul.

Gumă de mestecat, resturi de mâncare, desene. Aşa arată unul din cele 400 de autobuze noi cumpărate de Primăria Capitalei şi date în folosinţă de câteva luni.

În primăvară, Societatea de Transport Bucureşti a început o amplă campanie de curăţenie în toate mijloacele de transport în comun pe care le deţine. S-au şters geamurile, s-au curăţat scaunele, podelele şi tavanele. La exterior maşinile au fost spălate cu apă şi detergent. Deageaba însă.

Atenție, șoferii sunt trași pe dreapta din cauza anvelopelor. ANM a extins avertizarea meteo de vreme extremă... Familia moartă în accidentul din Bălțați, Iași: Mama, tata, fiul de 23 de ani și iubita lui. Teo și Ana, găsiți îmbrățiș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x