Antena Căutare

Campania Coșmar residence revine la Observator. Sezonul al treilea începe în această seară, la ora 19:00

Campania Coșmar residence, care merge pe urmele celor care le vând românilor iluzii la cheie, revine începând cu această seară la Observator. Noul sezon al seriei de reportaje poate fi urmărit începând cu ora 19:00, pe Antena 1, în fiecare luni.

Campania Coșmar residence revine la Observator începând din 13 martie. Sezonul al treilea poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 19:00

Antena 1

„El Dorado-ul” imobiliar din România a însemnat, pentru mulți, o viață amanetată pentru o casă care, după prima ploaie, are nevoie de reparații și la care pot ajunge doar în cizme de cauciuc.

Observator, Antena 1, a adunat poveștile lor în campania Coșmar residence, prima din România care dezvăluie afacerile care au transformat viețile multor români într-un coșmar și care le arată cum să îşi ceară drepturile atunci când sunt prinşi la mijloc.

Citește și: Seria de reportaje Coșmar residence debutează la Observator. Din 14 martie, în fiecare luni, la ora 19.00

Campania Coșmar residence revine la Observator cu sezonul 3

Reporterii Observator, Antena 1, merg, în sezonul al treilea, din nou în locurile unde au găsit probleme şi caută rezolvări. Iau la pas și cartiere rezidențiale în care nu au mers până acum, dar despre care telespectatorii au scris pe Fii Observator!, platforma prin care mesajele celor de acasă pot deveni știri.

În primele două sezoane ale campaniei „Coșmar residence”, reportajele Observator le-au spus oamenilor ce înseamnă, de fapt, la cheie și le-au arătat consecințele compromisurilor, au pus presiune pe autorități să caute soluții pentru cei fără utilități, au cerut respectarea PUZ-urilor și îmbunătățirea infrastructurii, au cerut ca dreptul fundamental la un trai decent să fie respectat.

Coşmar Residence pare să-i fi trezit din somn pe guvernanţi. După ce materialele Observator au arătat problemele enorme din noile „dormitoare” ale marilor oraşe, printr-o Hotărâre a Guvernului, atât primăriile din aceste oraşe, cât şi cele din localităţile învecinate vor fi obligate să strângă fonduri pentru investiţii comune în drumuri, parcuri sau şcoli.

Coșmar residence, în fiecare luni de la 19:00, pe Antena 1

Un pas spre normalitate, în condiţiile în care 60% din populaţia lumii trăieşte în zone metropolitane. Problemele din imobiliare sunt multe și continuă să distrugă vieți. Căutăm soluții împreună, în fiecare luni, începând de astăzi, 13 martie. Al treilea sezon și al doilea an de „Coșmar residence”, la Observator, Antena 1, ora 19.00.

„Comoara” găsită de un bărbat din Gorj în pământ. Ce a descoperit când căuta cu detectorul de metale: „Am intrat puțin î... Care sunt noile ajutoare de la Stat. Anumite categorii de români pot beneficia de ele...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x