Căutare Live

Al doilea val de coronavirus va lovi în toamnă. Expert medical, avertisment: ”Vom purta ani de zile măști de protecție!” 

Un expert în medicină susține că oamenii vor fi nevoiți să poarte măști de protecție împotriva coronavirusului ani de zile, precum și să respecte o anumită distanțare socială. 

Al doilea val de coronavirus va lovi în toamnă. Expert medical, avertisment: ”Vom purta ani de zile măști de protecție!”

Criza medicală declanșată de coronavirus este departe de a se încheia, iar expertul Eric Toner susține că până când va apărea un vaccin, cea mai bună metodă de a preveni infecția cu noul coronavirus rămân păstrarea distanței sociale și purtarea măștii de protecție.

De asemenea, Eric Toner și alți cercetători au realizat o simulare de pandemie la New Yorl parcurgând diverse scenarii despre modul în care locuitorii, autoritățile și operatorii economic privați ar reacţiona la o asemenea ameninţare, scrie foxnews.com, citat de Mediafax.

Presa din Franța ironizează țara noastră. Le Monde: "Eşti testat pozitiv? Nicio grijă! În România, ești liber să umbli pe stradă"

Un lucru important evidenţiat de studiu a fost că acoperirea feţei este o apărare vitală împotriva răspândirii virusului.

Eric Toner consideră că răspândirea COVID-19 nu va încetini în SUA sau oriunde în lume, chiar dacă statele încep să se redeschidă treptat.

”Nu va fi nicio pauză vara asta şi va fi un val mare în toamnă. Este clar că avem o creştere semnificativă a cazurilor în vară, iar infecțiile vor continua. Şi vor continua până când vom reaplica restricţiile”, a spus cercetătorul în „Hacking the Apocalypse” difuzat de CNET.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Comparând noul coronavirus cu gripa sezonieră, cercetătorul crede că până când va exista un vaccin, cea mai bună apărare este păstrarea distanţei sociale şi purtarea măştilor: ”Cred că vom trăi câţiva ani buni obligaţi să purtăm mască şi să respectăm o anumită distanţare socială. Este destul de simplu. Dacă îţi acoperi faţa, atât pentru tine, cât şi pentru cei cu care interacţionezi, riscul de transmitere scade”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Anunț! Frizeriile, saloanele, cabinetele stomatologice și autobuzele se află pe listele roșii și portocalii ale OMS. &qu...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri