Antena Căutare

Canicula restrictioneaza traficul rutier pe drumurile nationale

Meteorologii au prelungit pana joi codul portocaliu de canicula, pentru cinci judete din sudul tarii. In capitala si in alte 11 judete este cod galben. Din cauza temperaturilor ridicate oficialii CNADNR au decis sa restrictioneze traficul rutier pe drumurile nationale.

CNADNR interzice temporar circulatia autovehiculelor mai mari de 7,5 tone, in zilele de miercuri si joi, in intervalul orar 11.00 - 20.00. Restricita va fi aplicata pe toate drumurile nationale din judetele afectate de codul galben de canicula: Mehedinti, Dolj, Giurgiu, Teleorman si Alexandria.

Restrictia este necesara pentru protectia sectoarelor de drum asfaltat, deoarece temperaturile ridicate product deformatii ale covorului asfaltic.

Politia rutiera se va asigura ca restrictiile vor fi respectate. Circulatia va fi reluata dupa ce se vor inregistra temperaturi normale.

FOTO: Intact Images

Harghita: Peste 50 de hectare de padure s-au facut scrum! Flacarile inca nu au fost stinse... Opt imigranti ascunsi intr-un TIR, tradati de canicula. S-au predat singuri din pricina caldurii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x