Antena Căutare

Caracal: Dovezi șoc! Dincă și băieții lui, acuzații grave: „Cartușele din aparatele de cafea erau...”

sRăsturnare de situație complet neașteptată în cazul crimelor de la Caracal! În cursul zilei de joi, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a făcut dezvăluiri bombă cu privire la faptul că unul din băieții lui Gheorghe Dincă ar avea dosar penal pentru trafic de arme și muniții! Și asta nu e tot!

Răsturnare de situație complet neașteptată în cazul crimelor de la Caracal! În cursul zilei de joi, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a făcut dezvăluiri bombă cu privire la faptul că unul din băieții lui Gheorghe Dincă ar avea dosar penal pentru trafic de arme și muniții! Și asta nu e tot!

CRIMINALUL DE LA CARACAL. La scurt timp de la dezvăluirea acestor informații de către avocatul familiei Alexandra Măceșanu, omul de afaceri Nicolae Cilan a declarat în cadrul unei emisiuni televizate faptul că nu doar fiul lui Gheorghe Dincă ar fi fost implicat în traficul cu arme și muniții.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Potrivit acestuia, în respectivul dosar penal pentru trafic de arme de vânătoare și muniție ar fi implicați Gheorghe Dincă, fiica și băieții criminalului de la Caracal.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Totuși, așa cum a declarat și avocatul familiei Alexandra Măceșanu, Cilan a dezvăluit că cei din familia lui Gheorghe Dincă stau liniștiți, fiindcă sunt siguri de faptul că beneficiază de protecție. Avocatul încearcă acum să ceară reaudierea unor martori și lărgirea anchetei asupra întregii familii a lui Dincă, menționând despre oamenii legii că nu doresc să realizeze acest lucru, lucru pe care nu și-l explică decât prin faptul că încearcă să protejeze pe cineva sau ceva.

Caracal: Dovezi șoc! Dincă și băieții lui, acuzații grave: „Cartușele din aparatele de cafea erau...”

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „Există un dosar penal pentru trafic de muniţie şi arme. Dacă ai tupeul să aduci cartuşe, le cumpăra cu 16 cenţi şi le vinde cu un euro, un euro şi ceva la vânătoare, vorbim de mii de cartuşe, pe care le-am văzut eu, am vâzut când le descărcau din aparatele de cafea şi mai sunt şi alţi martori.

L-am trimis pe avocatul meu la Parchet să vadă ce s-a întâmplat cu acel dosar, pentru că noi ne-am constituit parte civilă în dosarul respectiv, cerând despăgubiri, pentru că ne-a afectat imaginea. Deci acele cartuşe erau vândute la negru. Dacă ai tupeul să vinzi cartuşe, cât mai e să faci trafic de fiinţe umane?!”, a declarat Nicolae Cilan la România TV, conform celor de la bugetul.ro.

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Amenda de 5.000 de lei, aplicată mamei Luizei Melencu, a fost anulată... Primarul unei comune din Gorj, şofer pe microbuz şcolar. Cum s-a ajuns în această situație: ”Mie îmi place, mă deconecte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x