Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Caracal. Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Ce a pățit în arest

Caracal. Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Ce dureri acuza

Gheorghe Dincă acuză duereri de ochi

Caracal. Gheorghe Dincă a ajuns la spital! Dincă se află în arestul central al Poliției și a ajuns pe mâna medicilor.

Potrivit antena 3, Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost dus la doctpr.

Acesta a acuzat dureri de ochi, astfel că a ajuns la oftalmolog. De asemenea, Gheorghe Dincă a mai acuzat și dureri, susținâns că ar fi fost bătut de cei care au fpcit descinderera la el acasă, dar spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.

Gheorghe Dincă și amenințările

Când a fost dus la audieri, unde au participat și avocații familiei Melencu și rudele Luizei, Dincă ar fi sărit să-l bată pe avocatul Tonel Pop.

„Gheorghe Dincă s-a inflamat pentru că colega mea a atras atenţia procurorului că nu considera normal să nu se citeasca declaratia şi pur si simplu sa semneze declaraţia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dincă a sarit la noi. (…) Lucrurile au fost foarte grave, le vom consemna în plângere penala impotriva procurorilor si a lui Dincă. Nu au vrut sa intervină, l-au lasat să îşi faca numarul. Era clar că vorbisera cu el. O să cer protectie pentru copii. A fost amenintata si colega mea, ceva ce nu isi poate imagina nimeni. Sunt socat, nu am cuvinte. (…) Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat în acel moment avocatul Tonel Pop, la România TV.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro