Antena Căutare

Carantina din Gorj, pericol de moarte pentru un bărbat din satul „Pacientului 1”. Nu are acces la tratamentul ce-l ține în viață: „Nu mă simt deloc bine”

Războiul împotriva coronavirusului face victime nevinovate. Un bărbat își strigă disperarea din poarta casei sale.

În situaţii de criză apar şi victime colaterale. Un bărbat din Prigoria stă de 4 zile baricadat în locuinţă, deşi are nevoie urgentă de dializă. Abia mâine va fi transportat la spital pentru a face tratamentul ce îl ţine în viaţă.

De trei ani, acest bărbat face dializă. Până la apariția coronavirusului în satul Progoria, din județul Gorj, mergea de trei ori pe săptămână la spital.

Dincolo de banda galbenă și de poarta păzită cu strășnicie de jandarmi, omul în vârstă de 65 de ani încearcă să nu se gândească la ce-i mai rău.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost anunțat că mâine va fi dus, în cele din urmă, la spital. Bărbatul este o victimă colaterală a războiului dus cu noul virus. Omul este izolat pentru că fiul lui și nepoata s-au dus la o petrecere la care a participat și tânărul purtător de coronavirus.

Mâncarea pentru toată familia este livrată zilnic la poartă. Alături de el, sb același acoperiș, mai sunt cinci membri ai familiei, izolați cu toții pentru două săptămâni.

După dializă, va fi izolat în casă, deși testele pe care toți membrii familiei le-au făcut au ieșit negative.

Femeia din Timişoara suspectă de coronavirus a intrat în contact cu șase persoane. Care este starea ei şi ce măsuri iau ... Cum îi putem proteja pe copii de coronavirus? Medicul pediatru Mihai Craiu, sfaturi importante pentru părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x