Cât a obținut la bacalaureat șefa de promoție de la Colegiului Militar ”Dimitrie Cantemir” de la Breaza, liceul unde niciun elev nu a picat vreodată examenul maturității

 
+4 click pentru
galerie

Alina Gheorghe, șefa de promoție de la Colegiului Militar ”Dimitrie Cantemir” de la Breaza, liceul unde niciun elev nu a picat vreodată examenul maturității, este dovada vie că uneori frumusețea face casă bună cu inteligența.

"CĂTĂLIN, ce băiat!..." A fost la câteva sutimi de PERFECȚIUNE! Povestea tânărului care a intrat PRIMUL la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza": "Modelul meu în viață este chiar tata, polițist la rândul lui!”

Eleva plutonier major a reuşit ca în ultimii trei ani de şcoală să aibă doar medii de zece, iar la bacalaureat a fost la numai 17 sutimi de perfecțiuni, obținând media finală de 9.83.

De altfel, la finalul studiilor liceale, Alina a înregistrat o adevărată performanță, terminând cu 9,98. În clasa a IX-a, eleva a avut o singură medie de 9, dar „eșecul” nu a demotivat-o, ba dimpotrivă. S-a mobilizat și și-a demonstrat sieși și celorlalți că atunci când vrei imposibilul, reușești.

La bacalaureat, Alina a luat 10 la prima probă, de Limba și Literatura Română. La Matematică a obținut 9,8, iar la Fizică, 9.7. Ca în toată istoria liceului, nici anul acesta nu a picat nimeni bacalaureatul.

Alina Gheorghe este hotărâtă să urmeze o carieră militară în cadrul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” de la Bucureşti, unde se va axa pe studiu în domeniul IT.
 

Rezultate BACALAUREAT 2018 cu note de coșmar pentru elevi, primul semn negativ fiind promovabilitatea anunțată de Ministerul Educației. 67,7% dintre elevi au promovat examenul de Bacalaureat 2018, cu aproape patru procente sub promovabilitatea din 2017.

Notele au fost publicate de edu.ro - Rezultate BAC 2018 sunt AICI. 

Printre județele cu cele mai scăzute rate de promovabilitate se numără Teleorman, unde doar aproximativ jumătate dintre elevi au promovat BAC 2018.

REZULTATE BACALAUREAT 2018. În sesiunea iunie-iulie 2018, rata de promovare a BACALAUREATULUI a fost de doar 67,7%. Anul trecut, au promovat în prima sesiunea a Bacalaureatului 71,4% din totalul celor înscrişi.

Sursă foto: cantemircml.ro, edu.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE