Antena Căutare

Catalin Chelu: Firma sotiei lui Fatuloiu facea afaceri cu Alprom Pitesti, cu adaosuri de 50%

Omul de afaceri Catalin Chelu, trimis in judecata pentru tentativa de a da un milion de euro spaga lui Dan Fatuloiu, arunca acuzatii grave la adresa fostului secretar de stat din Ministerul de Interne. Chelu a fost eliberat in acest sfarsit de saptamana, dupa doua luni si jumatate de arest preventiv.

Principalul suspect in cazul mitei de la interne, Catalin Chelu,a scapat de arest. Acesta va fi judecat in stare de libertate pentru ca ar fi incercat sa-i dea o spaga de un milion de euro fostului ministru secretar de stat de la interne, Dan Valentin Fatuloiu. Si totul ar fi plecat de la bani.

Firma sotiei dansului avea afaceri pe ultimii sapte ani, in jur de 15 miliarde cu intreprinderea, prin societate fara angajati, cu adaosuri la export, dansul facea export exporturi direct de la intreprinderea unde eu am devenit patron si care este Alprom Pitesti si obtinea adaosuri de 50% prin sistemul acesta parazitar", a declarat Catalin Chelu, imediat dupa eliberarea din arestul DNA.


El incearca sa spuna ca e o provocare. Nu este adevarat. Incearca sa-mi implice familia in afaceri cu Alprom. Sotia mea a fost administrator. Patron era un var", a fost replica lui Fatuloiu la acuzatiile aduse de Chelu.

DNA a monitorizat cazul imediat ce a primit autodenuntul facut de chestorul Fatuloiu. La scurt timp dupa arestarea suspectilor, ofiterul a fost revocat din functia de secretar de stat in ministerul de Interne.

Sursa: Antena3

"Cornul si laptele" oferite de Guvern, numai bune de hranit porcii din gospodarii... Politist din Aiud, gasit spanzurat in sediul politiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x