Antena Căutare

Caz revoltător în Republica Moldova. O elevă de 11 ani a ajuns la spital, după ce ar fi fost lovită de o profesoară: „ A apucat-o de păr, a smuls-o, a îmbrâncit-o!”

O elevă 11 ani din Republica Moldova a ajuns la spital, după ce ar fi fost lovită de profesoara de engleză. 

O elevă 11 ani din Republica Moldova a ajuns la spital, după ce ar fi fost lovită de profesoara de engleză. Cazul e unul de-a dreptul cutremurător, dar din păcate nu și unul singular.

Din cauza stresului, eleva a suferit o criză de astm. Totul s-a întâmplat ieri în liceul din Sângereii Noi, o localitate din raionul Sângerei. Mama copilei este indignată de situaţie şi a depus o plângere la poliţie. Ea spune că dascălul a lovit-o pe elevă chiar sub ochii colegilor, printre aceştia fiind şi fiul profesoarei.

"Cum ea stătea în bancă, a apucat-o de păr, a smuls-o. Pe urmă, fiica a vrut să se apere, să-i ia mâna şi profesoarei i s-a părut că ea vrea să o lovească şi pe neaşteptate a împins-o în bancă şi a pălit-o. Şi ea când a îmbrâncit-o în bancă s-a pălit cu capul de bancă", a spus Elena Grigoriev, mama elevei.

Cum se apără profesoara

Profesoara, care de fapt înlocuia un alt pedagog care lipsea, spune că eleva a fost obraznică şi-a pierdut cumpătul, potrivit publika.md.

"M-a provocat. Nu a reacţionat la observaţiile mele, m-a provocat şi intenţionat m-a scos din sărite", a zis Irina Vatamaniuc, profesoară la liceul din Sângereii Noi.

Fetiţa suferă de bronşită astmatică şi a făcut o criză.

În prezent, copila se află sub supravegherea medicilor. Fata este în stare de şoc şi va avea nevoie de consiliere psihologică. Cazul este cercetat şi de poliţie.



Ninsorile fac deja probleme în România! Zeci de maşini sunt blocată în zăpadă... REZULTATE LOTO 8 februarie. Rezultatele tragerilor din 8 februarie 2018. Numerele câștigatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x