Antena Căutare

Ce este „tunsoarea spirituală” și cum te poate ajuta să treci peste o despărțire

Tunsoarea spirituală nu este încă practicată la scară largă, însă poate fi o alternativă de a te vindeca de energia negativă a trecutului.

o fata tunsa scurt pana la gat
Ce este „tunsoarea spirituală” și cum te poate ajuta să treci peste o despărțire | Shutterstock

Tunsoarea spirituală începe ca majoritatea fiecărei tunsori pe care ai făcut-o până acum, în timp ce hairstylistul îți va pune întrebări despre lungime sau coafură. Întrebarea e: cu ce este diferită față de cea spirituală?

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre greva profesorilor. Ce spune clarvăzătoarea că ar putea urma: “Să vă pregătiți”

Ce este „tunsoarea spirituală” și cum te poate ajuta să treci peste o despărțire

În Los Angeles, o tunsoare spirituală poate costa până la câteva sute de dolari, în timp ce în Marea Britanie popularitatea sa crește rapid. Ideea care stă la bază susține că părul nostru reține energia din trecut. Atunci când îl tai, stresul și dificultățile emoționale pot dispărea și ele.

Înainte de tunsoarea propriu-zisă, stilistul va trebui să-și dea seama ce fel de terapie cu chakre să includă în sesiunea ta. Persoana cu care lucrezi trebuie să aibă experiență în vindecarea holistică și să aibă bunădispoziție, pentru că va avea loc un transfer puternic de energie în timpul procesului, scrie DailyMail.

Citește și: Wixie e tunsoarea care se potrivește cel mai bine pentru femeile de peste 40 de ani

Acest lucru se poate face în câteva moduri, fie există o conversație ghidată, fie alegi o carte dintr-un pachet, după ce specialistul determină care dintre chakrele tale are nevoie de vindecare. Aceasta vindecare poate include orice, de la diferite aromoterapii la un masaj reiki pentru cap și umăr.

După ce sesiunea de tuns se încheie, stilistul tău poate alege să-ți ofere o lectură spirituală, pentru a spori efectul tratamentului. De exemplu, un stilist le oferă clienților săi părul tuns într-un plic cu o mantră scrisă pe el. Apoi le cere clienților „să-și elibereze” părul tuns în natură, pentru a se detașa de trecut, dar și pentru a primi abundență în viața lor, la Lună Nouă, notează Havensalonstl.com.

Citește și: Intriga de pe litoral. Obiectul misterios din imagine ascunde o creatură care devine uriașă. Așa arată oul pe care îl depune

Francesca Oddie, expert spiritual, spune că „femeile s-au tuns întotdeauna intuitiv după o despărțire. Dar acum facem asta în mod intenționat și ne folosim de o tunsoare pentru a ne vindeca.

Prin urmare, tunsoarea spirituală se bazează pe ideea antică indiană a chakrelor, sau a centrilor energetici din punctele cheie ale corpului. „Chakra coroanei este deasupra capului și este legată de claritate și intuiție. Lucrul cu părul este o oportunitate de a echilibra acea chakră', explică Jannina, specialist în reiki și reflexologie, pentru DailyMail.

Acasă, poți avea și alte alternative, cum ar fi pieptănatul, mai ales că elasticele de păr pot fi blocuri energetice. Spălatul părului poate fi o altă metodă de a scăpa de energia negativă acumulată.

Prin urmare, iată care sunt beneficiile spirituale atunci când alegi să-ți tunzi părul:

  • Noi începuturi – Ești pregătit/ă să devii o variantă mai bună a Sinelui.
  • Oferă un plus de încredere.
  • Găsești același procedeu inclusiv în literatură: Siddharta, un personaj dintr-un celebru roman german, și-a tuns părul pentru a marca începutul călătoriei sale spirituale. În timpul călătoriei sale, a învățat să trăiască o viață plină de sens și a obținut ceea ce căuta: iluminare spirituală.
Dormi cu ușa camerei deschisă sau închisă? De ce specialiștii recomandă a doua variantă... Moșii de vară 2023. Ce se face pe 3 iunie pentru pomenirea morților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x