Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Ce s-a ales de câinii ce au vegheat la capătâiul Cristinei Țopescu? Bonnie și Sissi au nevoie de ajutor: „Fac terapie, au traume adânci”

Cățelușele care au păzit trupul neînsuflețit al jurnalistei, până a fost descoperită de vecini, au rămas cu traume adânci. Bonnie și Sissi fac terapie specială, la Sibiu, și își caută un nou stăpân.

Ce s-a ales de câinii care au vegheat la capătâiul Cristinei Țopescu

Zilele petrecute lângă trupul fără suflare al Cristinei Țopescu au avut un impact major asupra celor două cățelușe ale jurnalistei, Sissi și Bonnie, care fac acum terapie de reintegrare.

Câinii Cristinei Țopescu au fost aduși la Sibiu de Deborah Faoro, unul dintre cei mai dedicați dresori din zonă.

„E vorba de doi câini cu o poveste grea și mult bagaj nu neapărat fericit după ei. Ele au fost cățelele Cristinei Țopescu și au rămas fără om care să le ofere o viața împreună. Au rămas fără om pentru că sunt câini mai dificili, cu traume adânci care se manifestă prin probleme comportamentale grave”, a explicat Deborah Faoro, citată de oradesibiu.ro.

Mama Cristinei Ţopescu, decizie incredibilă. Ce are de gând să facă cu hainele și bijuteriile jurnalistei

Dresorul le va ține pe cele două cățelușe aproximativ două săptămâni.

„Am hotărăt să le iau la mine deoarece le pot oferi înțelegerea și terapia de care au nevoie ca să fie apte de adopție. Celor care m-au întrebat de ce vreau să mă înham la o munca așa grea le am spus: în primul rând, mă mână un profund respect și drag pentru memoria Cristinei, care a oferit o șansă la viață multor câini care altfel ar fi fost eutanasiați. Mă mână un sentiment de îndatorare fața de un om care și-a dedicat viața pentru cauza lor. Cred că oricine care are posibilitatea de a face un bine, ar fi păcat să nu-l facă. Poate mă mână și un sentiment de tristețe să știu de niște ființe care au rămas ale nimănui, când tot ce caută este o mână de ajutor și o prietenie pe viață”, mai spune Deborah Faoro.

Singura șansă la o viață normală pentru Sissi și Bonnie este găsirea unui stăpân iubitor, care să le ofere un nou cămin.

Mister pentru vecinii Cristinei Țopescu! Un lucru bizar se întâmplă la casa ei din Tunari

„Caută un om în Sibiu care vrea să își deschidă inima și să trecem hopul împreună. Pot deveni câini minunați dacă li se oferă încrederea că orice ar fi, omul lor nu le va da drumul din mână. Cred că și orice om ar avea nevoie de o asemenea încredere ca să poată trece peste traume grave din trecut. Cine vrea să se înhame, să mă contacteze de acum. După cele două săptămâni de reabilitare, eu voi fi mereu prezentă să continuăm drumul împreună. Haide să facem echipă și să le oferim acea șansa la viață!”

Sibienii interesați să le adopte pe pe Bonnie sau pe Sissi, sau pe amândouă, o pot contacta pe Deborah Faoro la numărul de telefon 0758 317 589. Dacă nu își vor găsi stăpân la Sibiu, cățelușele se vor întoarce la Asociația ARCA Letea Wild Horses.

Recomandari