Antena Căutare

Ceva bizar s-a întâmplat la Prislop, lângă mormântul lui Arsenie Boca! „Doar în filme horror vezi așa ceva”

Incident bizar în luna octombrie, la mănăstirea Prislop, unde credincioșii vin să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Incident bizar în luna octombrie, la mănăstirea Prislop, unde credincioșii vin să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Se pare că acolo, o fetiță din mulțime a început să se simtă tău și i-a speriat pe toți cu ceea ce a urmat.

„O fetiță de 14 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetița a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetița era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii pur și simplu ochișorii fetiței s-au dat peste cap, nu mai putea să-și tină ochii jos, normal, numai întorși în sus, aproape de tot. Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiței, s-a putut comunica cu ea, dar ochișorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!”, a povestit Dan Nicolae, potrivit Spynews.

Incidentul a stârnit numeroase semne de întrebare și mulți spun că ar fi vorba despre un mesaj divin.

Gabriel Oprea a fost pus oficial sub urmărire penală pentru ucidere din culpă, la un an de la moartea poliţistului Bogda... S-a crezut taur și s-a înfipt cu capul în vitrina unui magazin. Un bărbat din Timișoara a crezut că are super-puteri și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x