Căutare Live

Chelner, concediat pentru că că ar fi fost ,,combativ și agresiv”. Angajatul se scuză: ,,Cultura tinde să fie mai directă și expresivă”

Chelner concediat, după ce a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi. Motivul? Cultura!

Chelner concediat, după ce a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi. Motivul? Cultura!

Un chelner din Canada a fost concediat pe motiv că a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi, iar conducerea restaurantului Milestones spune că bărbatul a încălcat regulamentul de ordine interioară.

Guillaume Rey se scuză: ,,Sunt francez. Cultura franceză „tinde să fie mai directă și expresivă”. Angajatul a depus plângere la Tribunalul pentru Drepturilor Omului din Columbia Britanică împotriva fostului său angajator și a companiei, spunând că a fost discriminat.

Proprietarul restaurantului a declarat că fostul angajat a fost dat afară pentru că avea „natură și ton agresive” față de colegii săi și că a decizia a fost luată după ce un alt angajat a fost văzut „în lacrimi” în urma unei dispute avute la muncă.

Tribunalul urmează să dea o decizie în perioada imediat următoare.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Vremea pentru 28 martie, temperaturile cresc. Prognoza meteo pentru miercuri...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri