Antena Căutare

Chelner, concediat pentru că că ar fi fost ,,combativ și agresiv”. Angajatul se scuză: ,,Cultura tinde să fie mai directă și expresivă”

Chelner concediat, după ce a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi. Motivul? Cultura!

Chelner concediat, după ce a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi. Motivul? Cultura!

Un chelner din Canada a fost concediat pe motiv că a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi, iar conducerea restaurantului Milestones spune că bărbatul a încălcat regulamentul de ordine interioară.

Guillaume Rey se scuză: ,,Sunt francez. Cultura franceză „tinde să fie mai directă și expresivă”. Angajatul a depus plângere la Tribunalul pentru Drepturilor Omului din Columbia Britanică împotriva fostului său angajator și a companiei, spunând că a fost discriminat.

Proprietarul restaurantului a declarat că fostul angajat a fost dat afară pentru că avea „natură și ton agresive” față de colegii săi și că a decizia a fost luată după ce un alt angajat a fost văzut „în lacrimi” în urma unei dispute avute la muncă.

Tribunalul urmează să dea o decizie în perioada imediat următoare.

Pregătiri de FLORII. Secretul preparatelor din pește pe care toate gospodinele trebuie să-l știe... Masa de Paşte, mai SCUMPĂ ca anul trecut! Cât costă produsele tradiţionale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x