Căutare Live

Chelner, concediat pentru că că ar fi fost ,,combativ și agresiv”. Angajatul se scuză: ,,Cultura tinde să fie mai directă și expresivă”

Chelner concediat, după ce a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi. Motivul? Cultura!

Chelner concediat, după ce a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi. Motivul? Cultura!

Un chelner din Canada a fost concediat pe motiv că a fost „agresiv” și „nepoliticos” cu ceilalți colegi, iar conducerea restaurantului Milestones spune că bărbatul a încălcat regulamentul de ordine interioară.

Guillaume Rey se scuză: ,,Sunt francez. Cultura franceză „tinde să fie mai directă și expresivă”. Angajatul a depus plângere la Tribunalul pentru Drepturilor Omului din Columbia Britanică împotriva fostului său angajator și a companiei, spunând că a fost discriminat.

Proprietarul restaurantului a declarat că fostul angajat a fost dat afară pentru că avea „natură și ton agresive” față de colegii săi și că a decizia a fost luată după ce un alt angajat a fost văzut „în lacrimi” în urma unei dispute avute la muncă.

Tribunalul urmează să dea o decizie în perioada imediat următoare.

Pregătiri de FLORII. Secretul preparatelor din pește pe care toate gospodinele trebuie să-l știe... Masa de Paşte, mai SCUMPĂ ca anul trecut! Cât costă produsele tradiţionale...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri