Cine era tânăra care a murit aseară la Predeal, într-un teribil accident. Deși murise, medicii i-au făcut cezariană pe stradă femeii gravide

Cătălina şi George T., un fost baschetbalist sibian, credeau că au toată viaţa înainte. Tânăra aștepta cu nerăbdare momentul în care își va ține bebelușul în brațe. Primul lor copil! Pentru mulți, erau un exemplu de familie: frumoși, îndrăgostiți, pe cale să devină părinți.  Din păcate, totul s-a spulberat într-o singură clipă, după ce soțul femeii ar fi adormit la volan.

Cătălina şi George T., un fost baschetbalist sibian, credeau că au toată viaţa înainte. Tânăra aștepta cu nerăbdare momentul în care își va ține bebelușul în brațe. Primul lor copil! Pentru mulți, erau un exemplu de familie: frumoși, îndrăgostiți, pe cale să devină părinți. Din păcate, totul s-a spulberat într-o singură clipă, după ce soțul femeii ar fi adormit la volan.

Bărbatul a intrat pe contrasens, în cliziune cu un alt automobil. George a supraviețuit, dar a văzut cum a murit în fața lui Cătălina, frumoasa lui soție pe care o iubea ca pe ochii din cap. Femeia însărcinată în şapte luni a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii sosiţi la locul accidentului au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Medicul de la Maternitatea Braşov a supus-o pe femeia însărcinată în şapte luni unei operaţii de cezariană, deşi aceasta fusese declarată decedată, pentru a încerca să salveze viaţa copilului. În pofida manevrelor de resuscitare, medicii nu au putut salva viaţa bebeluşului, acesta fiind declarat mort.

Accidentul cumplit a avut loc la ieşirea din Predeal, iar impactul a fost chiar pe partea pe care se afla soţia sibianului.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri