Antena Căutare

Cine sunt cei trei ucigași ai lui Adrian Kreiner. Poliția le-a publicat numele și fotografiile

Asasinii milionarului Adrian Kreiner au fost identificați. Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați care l-ar fi bătut și ucis pe omul de afaceri.

Cine sunt cei trei ucigași ai lui Adrian Kreiner. Poliția le-a publicat numele și fotografiile Galerie
Cine sunt cei trei ucigași ai lui Adrian Kreiner. Poliția le-a publicat numele și fotografiile | Captură Facebook

La aproape două săptămâni de la moartea lui Adrian Kreiner, milionarul sibian care a fost bătut cu brutalitate, timp de 40 de minute, în propria casă de către trei indivizi mascați și cu mănuși, anchetatorii știu acum cine sunt cei trei asasini.

În momentul atacului din vila în care locuia, Adrian Kreiner s-ar fi luptat pentru viața lui cu criminalii. Omul de afaceri a reușit să îi zgârie și să le smulgă fire de păr. Aceste probe biologice au dus la identificarea ADN-ului tuturor celor trei suspecţi, potrivit observatornews.ro.

Citește și: S-au găsit probe ADN în vila milionarului Adrian Kreiner. Cine este unul dintre presupușii suspecți

Cine sunt asasinii milionarului din Sibiu

Este vorba despre Cristian Marian Minae, Costinel Cosmin Zuleam şi Laurenţiu Ghiţă. Toţi trei sunt din Dolj şi au antecedente penale.

Primul dintre ei este Cristian Marian Minae, zis ”Puşcărie”. Bărbatul a mai stat cinci ani în închisoare tot pentru jaf. În noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, atacatorul a dat o spargere de un milion de lei în casa unui om de afaceri din comuna Galicea Mare, Dolj, potrivit observatornews.ro.

Al doilea individ căutat este Costinel Cosmin Zuleam zis ”Olteanu”. În anul 2020, împreună cu alţi doi indivizi, a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia. În doar patru minute a reuşit să doboare uşa de oţel şi să fure telefoane de 155.000 de euro, potrivit sursei citate mai sus.

Potrivit surselor Observator, Laurențiu Ghiță a fugit din țară ultimul, pe 13 noiembrie, la o săptămână după complicii săi. Şi Laurențiu Ghiţă are antecedente penale. În anul 2015, a furat peste 100 de pachete de ţigări dintr un magazin. Sora individului confirmă că nu mai e în ţară.

Cei trei asasini au fost dați în urmărire

Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner.

„În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arată în decizia instanţei, citată de Agerpres și digi24.ro.

Tot duminică, cei trei au fost daţi în urmărire de Poliţia Română, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Cei trei bărbaţi nu au fost prinşi de autorităţi şi sunt informaţii că ar fi părăsit ţara.

În urmă cu câteva zile, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj, însă el a fost eliberat după 24 de ore, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu, potrivit surselor citate mai sus.

Pe 5 noiembrie 2023, Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor, citați de sursele menționate mai sus.

Alături de omul de afaceri, în vilă, mai erau fiica acestuia, în vârstă de 20 de ani, care a fost amenințată cu pistolul și iubita acestuia, Adriana Emilia Viliginschi, care s-a ascuns într-un dulap.

Citește și: Cine moștenește averea și firmele lui Adrian Kreiner. Ce se va întâmpla cu munca de o viață a milionarului ucis la Sibiu

Rezultate Loto 19 noiembrie 2023. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Revoltă la Academia de Poliție. Ce a putut să găsească un student în ciorbă. Imaginile i-au dezgustat pe privitori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x