Antena Căutare

Claudia Elena Chirila, educatoarea sexy din Bucuresti, va fi arestata pentru 29 de zile

Tribulalul Bucuresti a decis astazi emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru Claudia Chirila, educatoarea acuzata de furt din locuinte. Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis recursul procurorilor, dupa ce Judecatoria Sectorului 6 hotarase ca tanara sa fie cercetata in stare de libertate.


Politistii i-au incatusat pe cei doi dupa o urmarire pe strazile din Capitala. Au aflat cu suprindere ca, atunci cand nu fura din apartamente, femeia se ocupa de educarea copiilor.

Claudia Elena Chirila a declarat, in exclusivitate la "Sinteza Zilei", ca nu are cunostiinta de "afacerile" prietenului ei si ca aceasta ar fi implicat-o in ultimul sau furt, fara ca ea sa isi dea seama de acest lucru.

Mai mult decat atat, tanara a negat speculatiile din presa cu privire la pozele pe care aceasta le-ar fi postat pe internet pentru a se prostitua.



foto: bucatarescu.ro

Sami David, unul dintre fiii interlopului Gore, trimis dupa gratii... Noile normele din domeniul sanatatii impun sanctiuni drastice. Vezi care sunt reglementarile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x