Antena Căutare

Cluj: Sase raniti in urma unei coliziuni dintre un autoturism si un microbuz

Sase persoane au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident care a avut loc in municipiul Dej, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a derapat din cauza poleiului si a intrat pe contrasens unde a lovit un microbuz, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Cluj, Gina Pop, a declarat ca accidentul a avut loc dupa ce o masina a derapat si a lovit un microbuz.

"Din primele cercetari rezulta ca soferul unui autoturism nu a adaptat viteza la conditiile de drum cu polei si a derapat pe o strada din municipiul Dej, a ajuns pe contrasens si s-a lovit de un microbuz care circula regulamentar. In urma impactului, conducatoarea autoturismului si un pasager din microbuz au fost raniti grav, alti patru pasageri din microbuz suferind rani usoare. Unul dintre ranitii grav a fost internat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj-Napoca, iar celalalt la Clinica de Ortopedie Cluj-Napoca", a spus Pop.

Potrivit acesteia, politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj au intervenit la accident cu o ambulanta SMURD si cu o masina de descarcerare.

sursa: Antena3.ro

Update: Cinci morti in urma exploziei de la Uricani!... Suceava: Si-a salvat fiicele cu pretul vietii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x