Antena Căutare

Cod Galben de ploi torentiale in sud-vestul tarii. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

Cod Galben de ploi torentiale in sud-vestul tarii. Avertizarea emisa de meteorologi intra in vigoare duminica, la ora 21.00, si dureaza 24 de ore.


Aversele vor fi insotite de intensificari de vant si de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE TREI ZILE:

LUNI (25 iulie)
Vremea va fi calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului in jur de 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si conditii reduse de ploaie in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 17...19 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

MARTI (26 iulie)
Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii pentru averse si descarcari electrice dupa-amiaza si in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

MIERCURI (27 iulie)
Vremea va fi calduroasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE!

VIDEO! Unul dintre cele trei girocoptere din tara, la un miting aviatic din Prahova... Autoritatile din sectorul 3 vor sa faca o plaja 5,5 milioane de euro in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x