Antena Căutare

COD GALBEN de vreme rea în următoarele ore! Pericolul este URIAȘ! Ce anunță meteorologii

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o atenţionare de Cod galben de ploi şi descărcări electrice! Iar pericolul este cât se poate de mare! Ce anunță meteorologii pentru următoarele ore și la ce fenomene extreme ar trebui să ne așteptăm?

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o atenţionare de Cod galben de ploi şi descărcări electrice! Iar pericolul este cât se poate de mare! Ce anunță meteorologii pentru următoarele ore și la ce fenomene extreme ar trebui să ne așteptăm?

Potrivit meteorologilor, în municipiul Bucureşti, se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 15 - 20 l/mp, izolat 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină, potrivit Agerpres.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Este alertă de vreme extremă și în 31 de judeţe din ţară! A plouat cu peste 50 de litri de apă pe metrul pătrat, iar viituri puternice au măturat zeci de localităţi. În Alba şi Vâlcea, puhoaiele au intrat în casele oamenilor, pline oricum cu mâl, de zilele trecute. Codul galben de vijelii expiră în patru ore. De mâine, se răceşte brusc în toată ţara.

Poliția Română lovește din nou, pe Facebook! „Dacă știam că sunt așa fete frumoase la Academie...”... Este alertă de vreme extremă în 32 de judeţe! Meteorologii, avertisment: Temperaturile vor scădea brusc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x