Antena Căutare

Cod portocaliu de ploi! Drumul european care face legătura cu Moldova a fost inundat, iar circulația este întreruptă în județul Vrancea

Inundaţii devastatoare într-un sfert de ţară. Un bărbat de 49 de ani a murit la Bacău, după ce a fost luat de ape în timp ce traversa un podeț amplasat în preajma casei sale.

Cod portocaliu de ploi! Drumul european care face legătura cu Moldova a fost inundat, iar circulația este întreruptă în județul Vrancea Galerie
| vrancea24.ro/

Inundaţii devastatoare într-un sfert de ţară. Un bărbat de 49 de ani a murit la Bacău, după ce a fost luat de ape în timp ce traversa un podeț amplasat în preajma casei sale.

Sute de case au fost inundate în judeţele vizate cu codul roşu de inundaţii, iar oamenii au fost evacuați. În judeţul Bacău s-au înregistrat 144 de litri pe metrul pătrat de precipitaţii, în ultimele 24 de ore.

În Vrancea, circulația este întreruptă pe DN2-E85, între localitățile Domnești-Sat și Adjud, între kilometrii 224 – 227, din cauza râului Trotuș care a ieșit din matcă, inundând suprafața carosabilă, notează presa locală.

Sunt probleme și pe calea ferată. Conform informaţiilor primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galați, în județul Vrancea, circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 500, între stațiile de cale ferată Adjud și Domnești, din cauza râului Trotuș care a ieșit din matcă și a inundat linia de cale ferată pe o distanță de aproximativ 500 de metri.

„Doar unii pacienți primesc medicamente, restul sunt lăsați să moară”! Cum decidea medicul cine trăiește!... Avertizare meteo pentru nord estul țării. Cod roșu de inundații pe râurile din Moldova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x