Antena Căutare

Coliziune intre doua autobuze pline cu pasageri la Constanta. O femeie a fost ranita

Doua autobuze in care se aflau cateva zeci de pasageri s-au ciocnit in aceasta dimineata, in zona centrala a municipiului Constanta. In urma impactului o femeie a fost ranita usor, fara a fi necesara spitalizarea sa, informeaza Mediafax.

Accidentul aavut loc pe Bulevardul Ferdinand, in zona Spitalului de Boli Infectioase, in apropierea unei statii, fiind implicat un autobuz al liniei 40 si un altul al liniei 101 C.

"Unul dintre autobuze l-a lovit din spate pe celalalt, cauza fiind nerespectarea distantei in mers", a precizat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Constanta, Cristina Vasile.

O femeie in varsta de 45 de ani aflata in autobuzul lovit din spate a fost ranita usor, dupa ce a cazut in urma impactului. Aceasta a suferit mai multe escoriatii, dar pentru ca acuza si dureri de cap a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta si a fost lasata sa pleca acasa dupa ce i-au fost facute investigatii.

Unul dintre autobuzele implicate in accident a fost retras la depou, unde va fi expertizat tehnic, iar celalalt si-a putut continua cursa. Regia de transport in comun Constanta a declansat si ea o ancheta in acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursa: Antena3.ro

Foto: intact images

Doua vagoane cu motorina au deraiat in Brasov... Un vagon de metrou a luat foc: Garnitura a inceput sa scoata fum la statia Unirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x