Antena Căutare

Comunitatea rromă din Târgu Mureș a cerut demisia edilului în faţa primăriei

După declaraţiile controversate ale oraşului Târgu Mureş, legate de ajutoarele sociale şi de persoanele care vor să devină părinţi, comunitatea rromă din oraş a cerut demisia edilului în faţa primăriei.

Oamenii susţin că prin postarea aspru criticată pe Facebook, acesta a insitigat la ură între etnii şi la discrimnare. Vă reamintim, edilul a declarat că cei fără un loc de muncă sau fără studii nu ar trebui să devină părinţi.

Cum vă permiteţi domnule primar? Când Dumnezeu a zis "mergeţi pe pământ şi înmulţiţi-vă" Dumnezeu a zis cei bogaţi să se înmulţească?

Sute de oameni au participat la protestul organizat ieri în faţa primăriei din Târgu Mureş. Sunt revoltaţi pe postarea edilului în care acesta susţine că cei fără un loc de muncă, domicilu stabil, situaţie financiară bună şi studii elementare nu ar trebui să devină părinţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dorin Florea a propus ca ca cei de etnie romă să fie anchetaţi social înainte de a aduce pe lume copii. Revolta e cu atât mai mare cu cât edilul spune că fac copii. pentru alocaţia pe care o primesc de la stat.

Oamenii susţin că vor repeta protestul. Primarul este aşteptat acum la Consiliul pentru Combaterea Discriminării să dea explicaţii.

Momente de groază la Craiova! Fetiță de trei ani, scăpată pe geam de bunică | VIDEO... Un bărbat de 44 de ani din Vaslui, la un pas să fie ars de viu în propria casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x