Antena Căutare

Constanta: Un tanar surprins in timp ce vindea o masina furata, impuscat mortal de politisti

Sfarsit tragic pentru un tanar din Constanta. Acesta a fost impuscat mortal de politisti, dupa ce l-au surprins cand incerca sa vanda o masina furata la un centru de colectare a fierului vechi, informeaza Antena3. Alaturi de tanar se mai aflau doi indivizi, unul a fost retinut, iar al treilea a reusit sa fuga.

Politistii au tras mai multe focuri de avertisment in aer, dar suspectii au luat-o la fuga. Victima a fost nimerita in plin in momentul in care unul dintre politisti a tras un foc spre el. Medicii nu au mai putut sa-l resusciteze.


Unul dintre ceilalti doi indivizi a fost retinut, iar al treilea a reusit sa fuga. Cei trei hoti se pare ca faceau parte dintr-o retea care fura autoturisme , le dezmembra si apoi le vindea la fier vechi.

UPDATE! Cosmarul alb continua: STARE DE ALERTA in Vrancea!... Un operator de telefonie mobila distribuie celulare persoanelor din zonele afectate de ninsoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x