Căutare Live

Incident înfiorător în Bistrița! Copil de doi ani opărit cu lapte: Are arsuri grave pe față, mâini și burtă

Un copil de doi ani din judeţul Bistriţa-Năsăud s-a opărit cu lapte. Băiețelul este ars pe față, mâini și torace, spun medicii. A fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă şi va fi tranportat cu elicopterul la Târgu Mureş.

Copil de doi ani opărit cu lapte, în Bistrița Năsăud. Foto ilustrativă

Profimedia Images

ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat, vineri seară, că a intervenit pentru salvarea unui copil de doi ani opărit cu lapte.

”Copilul prezintă arsuri pe faţă, mâini şi torace, a fost stabilizat, şi va fi transportat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, la o clinică de specialitate din municipiul Tirgu Mureş”, a anunţat ISU.

Sursa citată a precizat că copilul prezintă arsuri de gardul II pe aproximativ 45% din suprafaţa corpului.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Gabriel, copilul din Botoșani rămas fără casă după un incendiu devastator, a primit haine noi și jucării. Mii de români ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri