Antena Căutare

Copilă găsită într-un morman de gunoi! Izolată de lume și înfometată, se poartă ca un animal: „Nu vorbește, scoate doar niște sunete prin care încearcă să comunice” - Video

„Mowgli din gunoi”. O copilă a fost abandonată de mama ei într-un apartament infestat cu șobolani, gândaci și resturi de mâncare. La cinci ani, fetița încă nu știe să vorbească, având un comportament „sălbatic”, au declarat salvatorii ei.

„Mowgli din gunoi”. O copilă a fost abandonată de mama ei într-un apartament infestat cu șobolani, gândaci și resturi de mâncare. La cinci ani, fetița încă nu știe să vorbească, având un comportament „sălbatic”, au declarat salvatorii ei.

Într-un apartament ce nu poate fi numit casă ci focar de infecție, autoritățile au făcut găsit o fetiță de 5 ani. Copila își construise o fortăreață din gunoaie și supraviețuise mâncând alimente alterate, după ce fusese abandonată de mama ei.

Autoritățile au fost chemate să acționeze într-un bloc din Moscova. Vecinii, nemaiputând suporta mirosul infernal dintr-un apartament, au apelat la ajutorul Poliției pentru a sparge ușa și a igieniza locul. Ca să poată intra, autoritățile au purtat costume de protecție.

În timp ce își făceau loc printre gunoaie, șobolani și gândaci, au găsit-o pe micuța „Mowgli din gunoi”. Fetița, în vârstă de 5 ani era deshidratată, înfometată, subdezvoltată fizic și nu știa să vorbească. Mai mult, fetița nu părea să mai fi văzut vreodată oameni, în afară mamei sale, Irina Garashchenko, care dispăruse de la domiciliu de mai multe zile.

Fetița, numită de presa din Rusia „Mowgli”, avea un lănțișor la gât care îi intrase în piele, martorii spunând că nu știa să vorbească sau să interacționeze cu oamenii. „Nu vorbește, scoate doar niște sunete prin care încearcă să comunice.”

„O copilă de 5 ani stătea la geamul din bucătărie, cu o pălărie pe cap, un tricou și fără lenjerie intimă. Plângea. Nu exista mâncare în apartament și era plin de gândaci.”

Vecinii au fost uimiți de existența fetiței. Ei au povestit că, în urmă cu cinci ani, femeia care locuiește acolo a venit cu un bebeluș dar că, mai târziu, le-ar fi spus că a dat bebelușul părinților ei, să îl crească.

În timpul operațiunii de salvare, mama fetiței și-a făcut apariția. Când i-a văzut pe polițiști, a încercat să fugă, dar a fost oprită de locatari. A fost reținută și acuzată de tentativă de omor.

Un poliţist din România, filmat în timp ce aplica legea îmbrăcat în şort şi în bluză de trening - Video... De Ziua Femeii, scena românească a pierdut o stea! A murit Florina Luican, fiica celebrului muzician Ion Luican...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x