Antena Căutare

Avertizare pentru tinerii care nu cred în COVID. Ministrul Sănătății: ,,Am avut cazuri de persoane de 30-39 de ani care au dus chiar şi la deces"

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru,îngrijorat de comportamentul tinerilor care nu respectă în totalitate măsurile de răspândire a noului coronavirus, trage un semnal de alarmă pentru toți cei care cred că virusul COVID-19 este o "glumă": „Am mai avut cazuri de persoane tinere de 30-39 de ani care au dus chiar şi la deces".

Avertizare pentru tinerii care nu cred în COVID. Ministrul Sănătății: ,,Am avut cazuri de persoane de 30-39 de ani care au dus chiar şi la deces"
Avertizare pentru tinerii care nu cred în COVID. Ministrul Sănătății: ,,Am avut cazuri de persoane de 30-39 de ani care au dus chiar şi la deces,,

Nelu Tătaru, atrage atenția asupta faptului că noul coronavirus este atât de periculos încât poate ucide ți persoane tinere care nu suferă de comorbidități.

„Am mai avut cazuri de persoane tinere de 30-39 de ani care au dus chiar şi la deces. Avem două faze - una infecţioasă, pe care o trăieşte toată lumea, tuse, dureri în gât, în nas, lipsa gustului, lipsa mirosului, dar avem şi o fază inflamatorie, în care organismul nostru reacţionează. Această fază inflamatorie poate fi cea care duce la o insuficienţă multiplă de organe, inclusiv acele pneumonii cu microtromboze, care pot duce la deces”, a spus Tătaru, într-un interviu, duminică seara.

„Vaccinul anti-COVID nu va ajuta!” Un epidemiolog de top din Statele Unite nu crede în vaccinarea împotriva coronavirusului: „Ar fi minunat, dar puțin probabil”

Virusul atacă întreg corpul: „există modificări la nivelul mai multor organe, nu doar la nivel pulmonar”

Ministrul a spus că această boală provocată de COVID-19 poate fi mortală din cauz afaptului că nu acționează doar la nivelul plămânilor, ci a întregului corp:

Coronavirus România 29 iunie 2020. Live Update. Scădere importantă a numărului de infectări. Câte persoane au fost depistate cu COVID-19, în ultimele 24 de ore

„Tinerii trebuie să înţeleagă că această boală există, că această boală este periculoasă, că acest virus are o virulenţă crescută. Există şi modificări la nivelul mai multor organe, nu doar la nivel pulmonar, cum se credea prima data, la un moment dat: ficat, rinichi. Poate fi şi mortală.

Această boală nu poate fi negată, avem peste 1.600 de decese până în prezent. Avem 18 decese din rândul cadrelor medicale şi peste 3.200 de persoane din personalul medical infectate. Aş îndruma pe cei care nu recunoşteau sau făceau vâlvă că un guvern sau o ţară a inventat ceva din interes politic, să-şi revină”.

Moarte șocantă, în centrul Bucureștiului! Un tânăr și-a pierdut viața, la câteva minute după ce a fost imobilizat de polițiști. Ce făcuse înainte de tragedie

Ministrul Sănătăţii a avertizat că în aceste momente România se află într-un nivel pandemic crescut: „suntem încă într-un moment pandemic, avem o creştere progresivă a cazurilor noi”.

Moarte șocantă, în centrul Bucureștiului! Un tânăr și-a pierdut viața, la câteva minute după ce a fost imobilizat de pol... Sindicatul Europol: Maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus a fost incendiată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x