Căutare Live

Virgil Musta, relatări tulburătoare din spital: "De parcă ne-ar face în ciudă, pacienții ne anunță ca au covid și pleacă"

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul din Timişoara a dezvăluit problemele cu care se confruntă în spital cu pacienții care nu vor să respecte tratamentul și măsurile impuse pentru combaterea coroanvirusului.

Virgil Musta, relatări tulburătoare din spital: "De parcă ne-ar face în ciudă, pacienții ne anunță ca au covid și pleacă"

Pentru cei care nu știu, spitalul „Victor Babeș” din Timișoara este spitalul din România cu cea mai mare rată a vindecării la pacienții cu coronavirus.

”Am lucrat în flux continuă, sâmbăta, duminica, o săptămână de muncă era de dimineață până noaptea. O parte din colegi sunt obosiți, noi ne făcusem un plan de concediu, sperând că totul va merge bine și, din păcate, tot planul nostru se destramă. Mai este o mare problemă. Dacă până acum oamenii ascultau de sfaturile noastre și erau îngrijorați de sănătatea lor, acum au început să vină să ne solicite tratamentele la comandă, au început să ne amenințe că ne dau în judecată dacă-i transferăm în spital suport, pentru că spitalul nostru este plin, sunt comportamente greu de suportat, pentru că denotă o lipsă de respect față de cadrele medicale, care-și depun tot interesul ca lucrurile să meargă bine.” a spus dr. Virgil Musta, la Digi24.

„Riscăm să ne relaxăm cu reguli mai stricte!”. Medicul Virgil Musta, despre când și cum va fi lovită România de valul 2 de COVID-19. Care este cel mai negru scenariu!

Doctorul Musta a mai precizat că ”sunt pacienți care vin să ne anunțe, de parcă ne-ar face în ciudă, că sunt COVID pozitiv și că ei nu se internează în spital, nici nu știu de ce mai vin să ne înștiințeze că sunt pozitivi. Vin cu hârtia de la laborator, ne spun ”și eu sunt pozitiv” și pleacă.”

Medicul din Timișoara atrage atenția, în cazul unor astfel de pacienți, că ”există riscul să evolueze sever boala și să ajungă în forme grave la spital”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Asimptomaticii au ajuns în câteva zile în stare gravă: "Unul este cu oxigenare 70%. Acasă, după trei-patru zile, bo...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri