Antena Căutare

Vom putea ieşi la iarbă verde, după 15 mai? Marcel Vela, clarificări! „Trebuie să îndepliniți toate aceste condiții”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a clarificat, miercuri, dacă românii vor putea ieși la iarbă verde sau picnic, după data de 15 mai. 

Vom putea ieşi la iarbă verde, după 15 mai? Marcel Vela, clarificări! „Trebuie să îndepliniți toate aceste condiții”

profimediaimages.ro

Într-un clip, publicat pe Facebook, Marcel Vela a răspuns la întrebări adresate, pe contul său, de către diverşi cetăţeni. O persoană l-a întrebat pe ministru dacă „putem merge, începând cu data de 15 mai, la iarbă verde, având în vedere că ieşim din localitate, la vreo 5 kilometri?”.

„Puteţi merge, începând cu 15 mai, unde doriţi dumneavoastră, evident respectând regulile impuse în ordonanţele militare, care vor fi preluate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a răspuns Marcel Vela.

În ce condiții vor putea ieși românii la iarbă verde sau la picnic, după 15 mai

Ministrul de Interne a mai precizat că, în acest caz, trebuie „să păstraţi distanţa socială, să aveţi materiale de protecţie şi să îndepliniţi toate condiţiile care ţin de igiena personală: să vă spălaţi des pe mâini şi să faceţi tot ce aţi făcut până acuma, pentru a opri răspândirea noului coronavirus”.

De asemenea, după 15 mai, declaraţiile pe proprie răspundere nu vor mai fi necesare, a mai spus ministrul. Totuşi, la întîlnirile cu prietenii, trebuie evitată formarea grupurilor mai mari de trei persoane şi respectată distanţa socială.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor din cauza COVID-19 în România, precum și numărul de cazuri de coornavirus din țară, aici!

Alertă de răpire, la nivel național! Diana, în vârstă de 17 ani, a fost urcată de trei bărbați într-o mașină, cu forța! ... Vaccinul anti-coronavirus este gata! Testele au fost ținute secret, până acum: „Am reușit să neutralizăm COVID-19. Sunte...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x