Antena Căutare

Cristian Petrescu, propus la MDRT: Lucram impreuna la continuarea programelor existente

Ministrul propus pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, democrat-liberalul Cristian Petrescu a declarat ca va continua Programul national de dezvoltare a infrastructurii.

"Consider ca impreuna cu Ministerul Finantelor trebuie sa gasim o solutie pentru continuarea Programului national de dezvoltare a infrastructurii, pentru ca vorbim de 10.000 de kilometri de drumuri, de scoli, gradinite etc, lucruri foarte importante pentru romani si tara asta si trebuie sa gasim o solutie sa continuam acest program", a spus Petrescu.

Acesta a precizat ca a vorbit cu Elena Udrea si ca lucreaza impreuna cu aceasta in privinta programelor existente la MDRT.

"Am vorbit cu doamna Udrea, lucram impreuna, programele dansei, asa contestata cum a fost dansa, programele sunt foarte bune si in regula, beneficiaza de o finantare buna, drept pentru care parerea mea este ca va fi un succes aceasta continuare a programelor de la MDRT", a mai spus aceasta.

Foto:ziar.com

VIDEO! Nati Meir a suferit un atac cerebral... Peste 6.600 de scoli si gradinite, din 12 judete si Bucuresti, raman inchise joi si vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x