Antena Căutare

Crucea Rosie Romana. 137 de ani de activitate neintrerupta, in slujba societatii

De 137 de ani, Crucea Rosie Romana contribuie la  alinarea si prevenirea suferintei celor in nevoie. Mihaela Geoana, presedintele celei mai vechi si prestigioase organizatii non-guvernamentale, a explicat la Neatza care sunt beneficiile pe care le aduce institutia societatii.    

Prin programele si activitatile sale in ajutorarea societatii, Crucea Rosie Romana contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

"Am implinit 137 de ani de activitate neintrerupta. Am decis, anul acesta, in loc de comunicate de presa si emisiuni la televizor, sa facem ceva practic, pe teren. Am simulat exact cum arata o tabara de refugiati, dupa un cutremur, dupa o inundatie sau dupa un alt dezastru natural. Am avut 17 corturi, in care au dormit 121 de volutari. S-au realizat demonstratii de prim-ajutor si de drept umanitar, la care au luat parte aproximativ 250 de vizitatori. Suntem parteneri cu diverse institutii ale Guvernului pentru a interveni in caz de dezastru si pentru a proteja populatia afectata." a declarat, la Neatza, Mihaela Geoana, presedintele Societatii de Cruce Rosie din Romania.

Un barbat a detonat o bomba intr-o universitate din Iasi... Radio ZU a facut un ascultator fericit! I-a oferit un apartament complet dotat si utilat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x