Antena Căutare

Cum îşi riscă viața şoferii pe DN 2N. Carosabilul pur și simplu s-a prăbușit: "Murim pe drum, cu nenorociții ăștia. Nu se va face ceva până nu va mai muri cineva"

Drumurile proaste şi nepăsarea autorităţilor este, din păcate, o realitatea a vremurilor noastre, în România. Însă, de la indiferentă la moarte nu este decât un singur pas. 

Drumurile proaste şi nepăsarea autorităţilor este, din păcate, o realitatea a vremurilor noastre, în România. Însă, de la indiferentă la moarte nu este decât un singur pas.

Dovada stau mulţimea accidentelor rutiere în care şoferii şi-au pierdut viaţa sau au fost nenorociţi pe viaţa din cauza carosabilului deplorabil. Reparaţiile se fac din an în Paste şi atunci de mântuială.

Starea drumului DN 2N, între Bordeşti şi Dumitreşti, județul Vrancea, a trezit revolta şoferilor care îşi risca viaţa, zi de zi:

"Murim pe drum cu nenorociţii astia, care nu fac drumurile", "Apropo....dacă nu porți centură de siguranță, în felul ăsta punându-ți singur viața în pericol şi doar viața ta, îți iei amendă.....însă administratorii acestor drumuri care ne pun viața tuturor în pericol nu primesc nici-o amendă de la nimeni !!! Frumos nu???", "E mai simplu să ne mute de aici, dacă ar fi să citez o mare personalitate contemporană a democrației de azi", "Din ce în ce va fi și mai greu, cu părerea de rău o zic, dar nu cred că se va face ceva până nu va mai muri cineva, că cam așa se întâmplă la noi mai nou trebuie să se întâmple ceva grav ca să se facă ceva mai ales ptr locuitori din zona aceea..!!?? Trist foarte tristă imaginea..!!", marturisesc oamenii care trec pe acolo zilnic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: Facebook / Petrisor Noaptes

Coșmarul unor bătrâni din Moreni! Au ajuns la pensie, dar trăiesc zi de zi cu spaima că vor sfârși striviți în propriile... 17 persoane, de urgență la spital / Accident grav în Maramureș! 50 de persoane, implicate. A fost activat Planul Roşu de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x