Antena Căutare

Cum protejezi de rugină suprafețele din metal. Pași simpli și rapizi pentru un efect de durată

Cum protejezi de rugină suprafețele din metal. Metalul este un material des întâlnit în casele noastre, fie că ne referim la mobilierul de grădină sau garduri, fie că vorbim de elemente decorative. Deoarece aceste suprafețe se află mai degrabă la exteriorul casei, riscul să fie expuse apei și intemperiilor care le pot deteriora este foarte mare.

metal ruginit Galerie
Cum protejezi cel mai eficient de rugină suprafețele din metal | Pixabay

Din cauza apei și a umidității, apare coroziunea metalului, proces în urmă căruia se dezvoltă rugină care are un aspect inestetic și care, în timp, poate distruge obiectele din metal.

Cum protejezi de rugină suprafețele din metal

Astfel, pentru a te bucură mai mult timp de obiectele tale din metal, este nevoie să le oferi protecție. O modalitate eficientă este folosirea unei vopsele speciale pentru metal, cu efect anti-coroziv. În plus, este mult mai sustenabil și mai prietenos pentru natură să păstrezi și să întreții obiectele din metal pe care deja le deții, decât să cumperi unele noi de fiecare dată când cele vechi se strică sau ruginesc.

OSKAR Direct pe Rugină este produsul ideal pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare și exterioare din metal, având un triplu rol: inhibitor de coroziune, grund și email. Produsul se poate aplică direct pe suprafața ruginită, bineînteles după îndepărtarea prafului și a vopselei decojite, astfel salvând timpul necesar grunduirii prealabile a suprafeței.

OSKAR Direct pe Rugină oferă protecție în timp, fiind un bun inhibitor de coroziune și împiedicând apariția timpurie a ruginii, chiar și pentru obiectele expuse ploii, ninsorii sau înghețului.

De asemenea, produsul este disponibil în 17 nuanțe special alese dintre cele mai vandabile culori pentru metal.

Cutremur în România. Un nou seism a avut loc în această dimineață. În ce orașe s-a resimțit... Problemele de vedere care pot ascunde un diagnostic crunt. Ce înseamnă dacă vedeți „musculițe” pe retină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x