Antena Căutare

Cum va fi vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru Florii, 1 Mai și Paște 2024. În următoarele patru săptămâno, se anunță vreme prietenoasă, cu temperaturi peste normalele perioadei, dar cu cantități cu precipitații excedentare în anumite regiuni, pe perioade scurte.

imagine cu oua de paste in iarba si o fetita cu cizme de ploaie care sare într-o băltoacă Galerie
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru Florii, 1 Mai și Paște 2024 | Shutterstock

Sărbătorile Pascale și minivacanța de 1 Mai sunt tot mai aproape, iar oamenii au început deja să își facă planuri. Mai ales că anul acesta, românii vor petrece Floriile, ziua de 1 Mai și Paștele la distanță de câte o săptămână. Prima minivacanță din acest an va fi la începutul lunii mai: 2 mai pică într-o zi de joi, între două sărbători legale: 1 mai - Ziua Muncii (miercuri) și 3 mai - Vinerea Mare (vineri). Duminică, 5 mai, este Paștele ortodox, iar luni, 6 mai este a doua zi de Paște. Rezultă deci o minivacanță de 6 zile.

Astfel, fie că alegeți să petreceți sărbătorile alături de familie sau undeva departe de casă, vremea este un aspect important care influențează deciziile cu privire la concedii. Află de pe a1.ro care este prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Citește și: Se schimbă vremea! ANM: „După zilele cu 29 de grade Celsius se va răci accentuat". Ce zile vor avea grade mai puține

Cum va fi vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sărbători

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Dacă la începutul intervalului, cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, de sărbători, se anunță vreme superbă.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei atât de Florii, cât și de 1 Mai și de Paște 2024. ANM a anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, dar va aduce date exacte cu privire la temperaturile care se vor înregistra de sărbători mai aproape de aceste date.

Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 22.04.2024 – 29.04.2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citește și: Angajații care nu vor avea liber de Paște în 2024. Zeci de mii de români ratează minivacanța oferită de Guvern

Săptămâna 29.04.2024 – 06.05.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice.

Rezultate Loto azi, 11 aprilie 2024. Report cumulat la Noroc de peste 1,82 milioane de euro... Rezultate Loto azi, 14 aprilie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x