Antena Căutare

Cutremur în această dimineață! În ce zone s-a simțit și ce urmări a avut seismul

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață în România.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață în România.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs, duminică dimineață, la ora locală 5,15, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, infrmează Agerpres.

Seismul s-a produs la o adâncime de 117 de kilometri, iar localitățile cele mai apropiate de epicentru au fost: Vălenii de Munte (35 km), Covasna (45 km), Săcele (47 km), Plopeni (51 km) și Boldești-Scăeni (52 km).

De la începutul anului, în România au avut loc 27 de cutremure în zona seismică Vrancea, cu magnitudini cuprinse între 2,6 și 4,1 grade pe scara Richter.

În 2015, cel mai puternic seism, cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter, s-a înregistrat în data de 29 martie, în județul Buzău.

Cea mai importantă mișcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în anul 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimțit și la București.

Ce să CULTIVI pentru a te ÎMBOGĂȚI peste noapte. Sute de români au reușit deja!... Vreme de stat în casă: ploaie, cer noros și vânt! Să nu îți uiți umbrela acasă dacă ieși afară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x