Antena Căutare

Cutremur în România, marți seară! Este al patrulea seism produs în mai puțin de 24 de ore

România s-a cutremurat din nou marți seară, când un nou seism s-a produs în județul Vrancea, acesta fiind al patrulea pe ziua de astăzi, în țara noastră. 

România s-a cutremurat din nou marți seară, când un nou seism s-a produs în județul Vrancea, acesta fiind al patrulea pe ziua de astăzi, în țara noastră.

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul, care a avut o magnitudine de 3,7, s-a produs la ora 18:29, în județul Vrancea, la o adâncime de 66 de kilometri.

Citește și: Seismic Center : „S-a detectat formarea unei noi variații gravitaționale mult mai mare decât cea de pe 18-22 Mai ”

Acesta a fost al patrulea seism produs astăzi, întrucât două cutremure s-au produs în județul Buzău, la ora locală 03:06, respectiv 08:53, iar un alt cutremur s-a produs la granița României cu Moldova. Acestea au avut magnitudinea de 2,5, 3,1, respectiv 2,2.

Citește și: A fost cutremur în România! Două seisme au zguduit pământul în această dimineață

Anul trecut, cel mai puternic seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

Un elev al Colegiului Militar din Craiova a dispărut în mare, în Mamaia! 17 scafandri îl caută... Papa Francisc, mesaj pentru români, înainte de a ajunge în țară: ”Vin între voi ca să mergem împreună!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x