Antena Căutare

Cutremur în România, sâmbătă după-amiază! Ce magnitudine a avut

România s-a cutremurat în această după-amiază, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs în Vrancea, la ora 12:24.

România s-a cutremurat în această după-amiază, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs în Vrancea, la ora 12:24.

Conform sursei citate, cutremurul a avut loc la ora 12:24, în județul Vrancea, la 19 kilometri adâncime și a avut magnitudinea de 2,8.

Regiunea Vrancea este cea mai activă zonă seismică a României, unde se produc cele mai multe, dar şi cele mai puternice cutremure din ţară, unele cu efect distrugător.

Anul trecut, cel mai puternic seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

În 2017, cel mai mare cutremur de pe teritoriul ţării a fost înregistrat pe 8 februarie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5 pe Richter, în timp ce în 2016 au avut loc două cutremure de peste 5 grade, unul în septembrie, iar celălalt în decembrie.

Ultima oră! Gripa a mai răpit o viață! O femeie a murit din cauza virusului gripal, acesta fiind al 39-lea deces... Ultimă oră! Codul galben de polei a fost extins! Vremea severă se va semnala în București și alte cinci județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x