Antena Căutare

Daca tot avem bani de subventii de ce sa nu cumparam si hidrobiciclete

Daca tot avem 52 de milioane de euro pentru a subventiona caldura in Bucuresti, atunci putem cheltui jumatate de milion pe zeci de barci. Asa s-a gandit administratia lacurilor care ia 20 de hidrobiciclete la 2.500 de euro bucata si da 300 de mii de euro pe un vaporas.

De vara viitoare, bucurestenii au un motiv in plus ca sa aprecieze si mai mult plimbarile pe lacurile Capitalei. Noile hidrobiciclete speciale. Au patru locuri, fata de doar doua, cite au cele vechi. Insa pretul le face si mai deosebite. Fiecare costa cam cat incalzirea unui apartament cu patru camere timp de trei ierni.

Si cum hidrobicicletele nu erau de ajuns pentru distractia bucurestenilor, administratia lacurilor s-a gindit sa cumpere si un vapor. Oricum, cele care plutesc acum pe Herastrau ar fi trebuit de mult trase la mal.

In schimb, sefii administratiei lacurilor sustin ca banii cheltuiti pe hidrobiciclete si pe vapor, vor fi recuperati in citiva ani.
In plus, conducerea administratiei lacurilor vrea ca de vara viitoare, bucurestenii sa se poata plimba cu hidrobicicletele si pe lacul Floreasca.

Loto 6/49: Trei jucatori isi vor imparti marele premiu oferit de Loteria Nationala... Explozie la rafinaria Petromidia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x