Antena Căutare

Dan Diaconescu a depus plangere impotriva lui Ponta si Vulpescu. Cere daune de 2 miliarde de euro!

Dan Diaconescu a depus, vineri, la Parchetu Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) o plangere penala la adresa premierului Victor Ponta si a fostului sef al OPSPI, Remus Vulpescu.

Dan Diaconescu a depus plangere impotriva lui Ponta si Vulpescu. Cere daune de 2 miliarde de euro!
| intact images

"Avem aici o multime de dovezi privind coruptia guvernantilor, precum si tot ceea ce s-a intamplat pentru privatizarea Oltchim. (...) Gasim toate probele coruptiei, in sensul ca demonstram ca guvernantii nu au vrut niciun moment sa semneze contractul de privatizare, demonstram ca guvernantii, desi nu aveau niciun temei legal sa ne ceara sa le aratam, demonstram ca guvernantii au stiut ca avem bani", a spus Dan Diaconescu.

Patronul OTV a declarat ca "volumul" plangerii penale impotriva lui Ponta si Vulpescu este de trei-patru ori mai mare decat cel al contractului de privatizare a combinatului Oltchim.

Diaconescu a spus ca acuzatiile aduse in plangere se refera la santaj si amenintare si ca va cere daune de doua miliarde de euro.

Sursa: Intact Images

Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin este un esec!... Drobeta Turnu-Severin: 1000 de pensionari s-au luptat pentru o punga cu mancare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x