Antena Căutare

David e la începutul vieţii şi nu-i ştie culorile, el merită să-l ajutăm SĂ VADĂ!

David are doar patru luni şi nu a venit pe lume singur, ci alături de alţi doi frăţiori. Născuţi prematur, tripleţii au stat în incubator. Oxigenul de acolo i-a afectat vederea lui David, iar acum două luni, copilul a fost diagnosticat cu retinopatie, iar el a ajuns acum să fie orb total.

David are doar patru luni şi nu a venit pe lume singur, ci alături de alţi doi frăţiori. Născuţi prematur, tripleţii au stat în incubator. La externare, mama copiilor a fost sfătuită de medici să meargă cu cei trei nou-născuţi la pediatrie pentru a face controale la ORL şi neurologie, de oftalmologie nu i s-a spus nimic.

Au trecut câteva săptămâni, iar David nu reuşea să urmărească cu privirea. Mama şi-a dat seama că ceva nu e deloc în regula atunci când ochii bebeluşului au început să aibă mişcări neregulate. După mai multe controale, temerile mamei s-au adeverit, David avea retina dezlipită. Oxigenul de acolo i-a afectat vederea lui David, iar acum două luni, copilul a fost diagnosticat cu retinopatie, iar el a ajuns acum să fie orb total.

Veştile cumplite nu i-au doborât pe părinţi, iar prima soluţie a fost să meargă cu copilul la o clinică din Elveţia, unde medicii i-au făcut operaţie de lipire a retinei. Acum, medicii de la clinia William Beaumont din Statele Unite pot continua refacerea ochilor lui David. Dacă ajunge acolo, el va putea vedea parţial, la doar trei metri şi cu ajutorul ochelarilor.

Ca să nu rămână într-o lume fără culori şi să îşi poată vedea părinţii şi frăţiorii, el trebuie să plece de urgenţă în Statele Unite pentru două intervenţii chiurgicale. Costurile sunt enorme. Îl putem ajuta trimiţând un SMS de 2 euro la numărul 8848.

CUM POŢI AJUTA

Pentru a putea vedea viaţa în culori, David are nevoie de MINIMUM 40.000 de euro. Îl putem ajuta să strângă banii necesari operaţiilor donând pentru 2 euro prin SMS la numărul 8848.

Mai multe detalii, aici: http://fundatiamereuaproape.ro/david-zarnica-e-la-inceputul-vietii-si-nu-i-stie-culorile-el-merita-sa-vada/

Astrele te avertizează! Zodia de care NU trebuie să te îndrăgosteşti... Fără cuvinte! Patriarhia a dezvăluit, LA CERERE, salariul lui lunar! Cât câştigă Preafericitul Daniel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x