Antena Căutare

De ce a murit Denisa, fetița de nouă ani care s-a stins în brațele bunicii! Femeia, sfâșiată: ”Nu există durere mai mare!”

Povestea Denisei, fetița de doar nouă ani care s-a stins în brațele bunicii, a impresionat o țară întreagă, iar acum s-a aflat și cauza decesului acesteia.

Povestea Denisei, fetița de doar nouă ani care s-a stins în brațele bunicii, a impresionat o țară întreagă, iar acum s-a aflat și cauza decesului acesteia.

Crescută de bunică încă de la șapte luni, Denisa s-a simțit rău în noaptea de duminică spre luni. Deși bunica acesteia a chemat ambulanța, ea a suferit un stop cardio respirator și a murit. La început, oamenii au crezut că a murit din cauza gripei, însă autopsia a arătat altceva.

Moarte dramatică a unei fetițe de 8 ani din Vaslui! Fetița era crescută de bunici, iar în ultimele zile fetița dădea semne de slăbiciune

Potrivit vremeanouă.ro, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații de cord. Ea a murit în brațele bunicii, spunându-i că ”are încredere în Dumnezeu.”

Bunicii Denisei se pregătesc de înmormântare. Sute de oameni s-au strâns lângă sicriul fetiței de zece ani: "E cu maică-sa în ceruri acum!"

Acum, însă, femeia e sfâșiată de durere, întrucât și-a pierdut și fiica, pe mama Denisei: ”Ea a fost abandonată de tată la naștere, iar de la 7 luni a rămas și fără mamă. O boală necruțătoare a luat-o de lângă mine. Amândouă au murit în brațele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamă decât să vadă cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat și nepoțica pe care am iubit-o și am crescut-o ca pe propriul copil”, a declarat bunica fetei.

Abonament gratuit STB pensionari. Cum se acordă cardul de gratuitate, ce formular se completează... Fratele unui fotbalist s-a sinucis la 26 de ani! Ce a scris în biletul de adio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x