Antena Căutare

Moarte dramatică a unei fetițe de 8 ani din Vaslui! Fetița era crescută de bunici, iar în ultimele zile fetița dădea semne de slăbiciune

Caz dramatic petrecut ieri seara în Comuna Dimitrie Cantemir din Vaslui. O fetiță îngeraș de numai 8 anișori, s-a prăpădit sub privirile îngrozite ale bunicilor săi.

Moarte fulgerătoare a unei fetițe superbe de 8 ani! Copila rămăsese fără mamă și era crescută de bunici. Înainte să moară, Denisa i-a cerut bunicii puțin suc și niște dulciuri. Ce s-a întâmplat

Caz dramatic petrecut ieri seara în Comuna Dimitrie Cantemir din Vaslui. O fetiță superbă de numai 8 anișori, s-a prăpădit sub privirile îngrozite ale bunicilor săi.

Fetița a avut o poveste cutremurătoare de viață

Fetița a fost crescută de bunici cu toată dragostea posibilă, după ce mama ei a murit la câteva luni după naștere, din cauza unei boli crunte. Tatăl nu a vrut să o recunoască la naștere, iar ulterior nu a dat niciun semn că ar fi interesat de ea.

În ultimele zile, bunica sa a fost internată la spital, iar fetița a rămas cu bunicul acasă. În aceste zile, Denisa, a dat semne că nu se simte bine, iar când bunica s-a întors din spital, copila se simțea din ce în ce mai rău și era slăbită.
Ieri fetița și-a exprimat pofta că ar vrea să bea puțin suc și să mânânce niște dulciuri, iar bunica s-a dus imediat să îi cumpere de la magazin. După ce a mâncat, fetița se simțea și mai rău și spre seară a început să vomite un lichid verziu.

Familia a chemat de urgență Serviciul de Ambulanță, dar din păcate, nimic nu s-a mai putut face pentru ca Denisa să fie salvată.

Fetița era în clasa a III-a și apropiații povestesc că era un copil foarte cuminte și bun.
În prezent, nu se cunoaște motivul pentru care fetița a murit, iar acest lucru se va afla doar în urma necropsiei la care va fi supusă. Bunicii sunt distruși de pierderea uriașă și încă nu își pot reveni.

Mama a sunat la Salvare și a apucat să spună doar "Veniţi, ne înecăm!". Familie întreagă, moartă în mașina îng... A fost prins în flagrant, dar se consideră victimă! Un hoț a dat în judecată polițistul care l-a imobilizat: ”M-a legat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x