- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Dacă vrei să îți deschizi o asemenea afacere, nu ezita, mai ales că succesul este aproape garantat. În plus, dacă te interesezi din timp, poți accesa chiar fonduri europene pentru un asemenea startup, mai ales dacă îndeplinești condițiile, cum ar fi vârsta, educația, mediul de proveniență, apartenența la o categorie defavorizată.
Așadar, dacă intenționezi să-ți deschizi o afacere de acest tip, recomandările de mai jos ți-ar putea fi de ajutor:
Aparatură de calitate
Încă de la început, mizează pe servicii de calitate, căci, astfel îți vei extinde baza de clienți și vei avea toate premisele necesare pentru a-ți dezvolta afacerea într-un timp record. Acest lucru este imposibil în lipsa unei aparaturi performante: ai nevoie de o cameră foto, de obiective de diferite mărimi, imprimante portabile, recuzită variată, magneți, plicuri.
Trebuie să pui la dispoziția clienților o multitudine de fundaluri foto și variante de design pentru fotografii, din care să alegi și să personalizezi exact ce se potrivește pentru locația și stilul unui botez, al unei nunți sau al unei petreceri aniversare.
Echipă motivată
Chiar dacă ești „multitasker”, nu vei reuși să fii și manager, și fotograf, și șofer, și contabil, așadar va trebui să îți formezi o echipă. Dacă la început poți colabora, de exemplu, cu un contabil, vei avea nevoie totuși de cel puțin doi angajați permanenți. Încearcă să alegi profesioniști, care se simt bine în mijlocul oamenilor și care adoră să socializeze și să zâmbească. Pentru a-i motiva trebuie să le oferi salarii care să le satisfacă nevoile și așteptările, care să îi mulțumească, precum și bonusuri, cum ar fi tichete masa, vouchere de vacanță, decontare transport. Dacă te gândești să nu investești în oamenii cu care lucrezi, vei avea cu siguranță de pierdut, căci este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face.
Aceste recomandări nu te vor transforma peste noapte în cel mai bun șef sau antreprenor, dar te vor ajuta să ai un start foarte bun cu noua afacere. Important este să crezi în ceea ce faci, să îți placă și să nu ai de la început în vedere doar profitul. Ia în considerare că în primele luni sau chiar în primul an, investiția nu va fi amortizată din veniturile obținute.
Sursă foto: unsplash.com
Tânără infectată cu noul coronavirus, plimbată printre secții la Botoșani, după un diagnostic greșit. Zeci de persoane s... Flick Domnul Rimă a vorbit în direct cu o prietenă diagnosticată cu noul virus: ”Am început să tușesc!”...